CULINAIR

Gasten van Ter Helme hoeven niet op pad om lekker te eten of te drinken. Het vakantiedomein heeft een gezellige bar met zonneterras en twee restaurants. De Spinaker is ons populair, kindvriendelijk zelfbedieningsrestaurant met zicht op de speeltuin en de duinen. En voor wie het wat feestelijker mag zijn is er De Gastronoom, waar je terecht kan voor zowel een klein gerecht als een heus gastronomisch menu met een uitstekende wijnkaart.

De Spinaker

Uitgebreid ontbijtbuffet.
’s Middags en ’s avonds bestaat het dagmenu uit soep, één hoofdgerecht naar keuze, groentebuffet, dessert en water. Zelfde aanbod voor middag en avond. Dagelijks variatie.

à la carte restaurant

In het à la carte restaurant in ons vakantiedomein kan je kiezen uit diverse heerlijke menu’s, maar ook à la carte tafelen is mogelijk. Op aanvraag serveert chefkok Luc Baert ook lekkere vegetarische gerechten.

Bar

Gezellige bar en bistro met zonneterras.

 

 

GASTRONOMIE

In restaurant De Gastronoom op ons vakantiedomein kan je kiezen uit diverse heerlijke menu’s, maar ook à la carte tafelen is mogelijk. Op aanvraag serveert chefkok Luc Baert ook lekkere vegetarische gerechten. Of je nu kiest voor De Spinaker of De Gastronoom, het zijn beide uitgesproken kindvriendelijke restaurants.

“Bij deze wil ik Luc Baert danken voor de fijne hapjes, de frisse bubbels en ‘t heerlijke menu
met aangepaste wijnen dat onze smaakpapillen zo verwend heeft vorige zaterdag en niet te vergeten…
Dorine en haar team die alles in goede paden heeft geleid en gezorgd heeft voor de onberispelijke,
vlotte bediening ! Alleen maar complimenten gekregen, alles voor jullie !
Dankjewel om van de 7 x 7 een onvergetelijke dag te maken..”

Anne-Marie Cornelis