De Gastronoom

MENU’S GROEPEN

Enkel mits reservatie

Horeca Menu

€ 30

Lauwe roulade van Noordzeevis met zeevruchten en zacht gerookte Noorse zalm,
sjalottenbotersaus verfijnd met Noilly Prat

Gebakken tongscharfilet met gestoofde bladspinazie,
smeuïge puree van aardappelen,
gegratineerde kaassaus

Sabayon van witte wijn met bourbon vanille ijs

Markt Menu

€ 36

Guacamole met vers gemarineerde Schotse zalm
Avruga, fregola sarda en verse tuinkruiden

Filet mignon met béarnaise saus
Slaatje en frietjes

Misérable met vanille- en frambozensaus, verse rode vruchten

Ter Helme Menu

€ 40

Glaasje Prosecco
Bordje met drie verzorgde hapjes

Carpaccio van rund, Italiaanse dressing, Grana Padano

Gebakken filet van rode poon, puree met knolselder, krokante groente wok,
Rode wijnsaus

Moelleux van chocolade

Gastronomisch Menu

enkel mits reservatie

Carpaccio van Schotse zalm met verse kruiden

Rijk gevulde vissoep met rouille en toast

Rijstvermicelli met groene kerrie en scampi

Gebakken Lamskroon, vleessaus en roquefort, groentekrans
aardappelgratin

Fantasie bord van rode vruchten

3 gangen € 38

Carpaccio – Lamskroon – Fantasie bord

4 gangen € 45 

Carpaccio – Vissoep – Lamskroon – Fantasie bord

5 gangen € 55 

Carpaccio – Vissoep – Kerrie scampi – Lamskroon – Fantasie bord