à la carte restaurant

Menukaart

juli – augustus 2019

Voorgerecht…………
Artisanale garnaalkroketten€ 14,00
Mosselen natuur, mosterd dressing€ 10,50
Ijslandse kabeljaufilet , pittige en frisse limoendressing met koriander€ 17,50
Carpaccio van rund, Grana Padano,vinaigrette met pesto€ 16,50
Hoofdgerecht…………
Gebakken slibtongen, hazelnootboter, klassieke garnituur, citroenschuim, salade en verse frietenDagprijs
Gebakken schelvis, dugléré suas, kaviaar van spieringvisje, grijze Noordzeegarnalen, smeuïge aardappelpuree, groenten brunoise€ 28,00
Filet mignon of rib-eye met fris slaatje en frietjes€ 22,00
Supplement saus ( peper, béarnaise, champignons, wijnhandelaar)€ 3,00
Vegetarische stoofpotje met humus en gegratineerde aardappelen€ 18,50
Desserten…………..
Dame blanche met verse chocolade saus€ 8,00
Chocolademoes€ 6,00
Ile flottante, vanille saus€ 8,50
Rood fruit, appelsorbet€ 8,00
Bord met 4 kazen, pijnboompitten, luikse siroop€ 14,50
Kids…………
Spaghetti bolognaise€ 7,00
Fish sticks met slaatje of appelmoes€ 8,00
Kippen nuggets met appelmoes of slaatje€ 7,00
Tongscharfilet meunière, slaatje€ 12,00
Balletjes in tomatensaus met appelmoes of slaatje€ 9,00
Kindersteak met appelmoes of slaatje€ 14,00
Suppl. saus (peper, béarnaise, champignons)€ 3,00
SNACKS
* Niet op zaterdagavond, zondagmiddag en feestdagen
Kroketten *…………
Kaaskroketten met slaatje 2 stuks€ 11,00
Supplement per kaaskroket€ 5,00
Garnaalkroketten met slaatje 2 stuks€ 14,00
Supplement per garnaalkroket€ 6,50
Soep *…………………………………
Dag soep€ 4,50
Salade *………….…………
Salade van het huis€ 18,50
Pasta *………………………
Spaghetti Carbonara€ 14,50
Spaghetti Bolognaise€ 13,00
Spaghetti Vegan€ 14,00
Omelet *……….….….
Omelet natuur€ 8,00
Omelet met kaas en hesp€ 9,50
Croque *…………
Croque monsieur met slaatje€ 8,00

Kindermenu

€ 15,00 exclusief dranken

Tomatensoep met vleesballetjes
of
Artisanale kaaskroket met klassieke garnituur

Kalkoensteak met vleessaus, appelmoes en frietjes
of
Tongscharfilet meunière, fris slaatje en frietjes

Kinderijsje

Lunchmenu

niet op zon- en feestdagen

€ 20  

Soep van de dag

Hoofdschotel van de dag

Nagerecht van de dag

Horeca Menu
vanaf 18 maart 2019

€ 30      

Ravioli met ricotta en spinazie
Napolitaanse saus, Grana Padano

Barbarie filet met sinaasappelsaus,
wok van Mediterrane groente, aardappelkroketten

A la minute gebakken appeltaartje, bourbon vanille ijs

Suggestie menu
juli – augustus 2019

€ 38

Mosselen natuur, mosterd dressing

of

IJslandse kabeljauwfilet,
pittige en frisse limoendressing met koriander

Gebakken schelvis, duglérè saus, kaviaar van spieringvisje,
grijze Noordzeegarnalen, smeuïge aardappelpuree,
groenten brunoise

of

Rib-eye, slaatje en frietjes

Ile flottante met vanille saus

of

Verrassingskoffie