à la carte restaurant

Menukaart

september – oktober – november 2019

Voorgerecht…………
Artisanale garnaalkroketten€ 14,00
Gegrilde tonijn, groenten wok met Andoorn knolletjes en Fregula Sarda€ 17,00
Gegratineerde Langoustines met kruidenboter€ 19,50
Carpaccio van rund, Grana Padano, vinaigrette met pesto€ 16,50
Hoofdgerecht
Op lage temperatuur gestoomde Ijslandse kabeljauw, gestoofde prei, witte wijnsaus, Anna aardappel€ 26,50
Gebakken zeeduivel, groene pepersaus met brunoise van seizoen groenten, smeuïge aardappel met bladpeterselie€ 27,50
Chateaubriand of rib-eye met fris slaatje en frietjes€ 22,00
supplement saus (peper, béarnaise, champignons, wijnhandelaars)€ 3,00
Vegetarisch moussaka met kikkererwten en aardappelgratin€ 18,50
Desserten…………..
Chocolademoes€ 6,00
Dame blanche€ 8,00
Gratin van rood fruit€ 9,50
Sabayon met ijs en vers fruit€ 8,50
Bord met 4 kazen, pijnboompitten, luikse siroop€ 14,50
Kids…………
Spaghetti bolognaise€ 7,00
Fish sticks met slaatje of appelmoes€ 8,00
Kippen nuggets met appelmoes of slaatje€ 7,00
Tongscharfilet meunière, slaatje€ 12,00
Balletjes in tomatensaus met appelmoes of slaatje€ 9,00
Kindersteak met appelmoes of slaatje€ 14,00
Suppl. saus (peper, béarnaise, champignons)€ 3,00
SNACKS
* Niet op zaterdagavond, zondagmiddag en feestdagen
Kroketten *…………
Kaaskroketten met slaatje 2 stuks€ 11,00
Supplement per kaaskroket€ 5,00
Garnaalkroketten met slaatje 2 stuks€ 14,00
Supplement per garnaalkroket€ 6,50
Soep *…………………………………
Dag soep€ 4,50
Salade *………….…………
Salade van het huis€ 18,50
Pasta *………………………
Spaghetti Carbonara€ 14,50
Spaghetti Bolognaise€ 13,00
Spaghetti Vegan€ 14,00
Omelet *……….….….
Omelet natuur€ 8,00
Omelet met kaas en hesp€ 9,50
Croque *…………
Croque monsieur met slaatje€ 8,00

Kerstmenu

€ 48      

In huis bereide warme terrine van Noordzeevis,
Zalf van pompoen, citroenbotersaus

Roomsoep van bloemkoolsoep
met grijze garnalen

Hazenrugfilet met pepersaus,
Winterse groentekrans, aardappelwaaier

Zoete lekkernij met Belgische chocolade

Kindermenu

€ 15,00 exclusief dranken

Tomatensoep met vleesballetjes
of
Artisanale kaaskroket met klassieke garnituur

Kalkoensteak met vleessaus, appelmoes en frietjes
of
Tongscharfilet meunière, fris slaatje en frietjes

Kinderijsje

Lunchmenu

niet op zon- en feestdagen

€ 20  

Soep van de dag

Hoofdschotel van de dag

Nagerecht van de dag

Horeca Menu
vanaf 18 maart 2019

€ 30      

Ravioli met ricotta en spinazie
Napolitaanse saus, Grana Padano

Barbarie filet met sinaasappelsaus,
wok van Mediterrane groente, aardappelkroketten

A la minute gebakken appeltaartje, bourbon vanille ijs

Suggestie menu
september – oktober – november 2019

€ 38

Artisanale garnaalkroketten

of

Gegrilde tonijn, wok van Andoornknolletjes en Fregula Sarda

Gebakken zeeduivel, groene pepersaus met brunoise van seizoen groenten,
Smeuïge aardappel met bladpeterselie

of

Chateaubriand met fris slaatje en frietjes
Saus naar keuze

Gratin van rood fruit

of

Verrassingskoffie