Geniet van korting bij Ter Helme! Boek nu via onze website en profiteer van geweldige kortingen: Weekendverblijf: 15% korting (2 nachten waarvan één een zaterdag) of Midweekverblijf: 10% korting (4 nachten van maandag tot vrijdag) of Weekverblijf: 35% korting (7 nachten of meer). Niet geldig op promo's en arrangementen. Wacht niet langer en boek je volgende verblijf!
Home

Ter Helme partners?
Een geweldig idee!

Markant vzw is de overkoepelende organisatie voor de Markant-, Best Pittig- en Artemis-groepen. Ons doel? Jou het maximale uit je vrije tijd laten halen dankzij een toegankelijk en zinvol aanbod aan activiteiten.
Met in totaal ongeveer 300 lokale afdelingen van Markant en Best Pittig en momenteel 10 regionale groepen van Artemis is onze organisatie in Vlaanderen en Brussel vertegenwoordigd, dus zeker ook bij jou in de buurt.

Leden van markant genieten bij Ter Helme 10% korting op de overnachtingsprijs, m.u.v. promoties.

Ter Helme - Markant | Ter Helme

Net op pensioen en zin in nieuwe uitdagingen, toffe ontmoetingen, boeiende uitstappen en veel gezelligheid? Maak dan kennis met Neos, netwerk van ondernemende senioren. Wij bedienen de meerwaardezoeker op z’n wenken.

Leden van Neos genieten bij Ter Helme 10% korting op de overnachtingsprijs, m.u.v. promoties.

Ter helme - Neos | Ter Helme
Onze
nieuwsbrief
Reuzehandig