Geniet van korting bij Ter Helme! Boek nu via onze website en profiteer van geweldige kortingen: Weekendverblijf: 15% korting (2 nachten waarvan één een zaterdag) of Midweekverblijf: 10% korting (4 nachten van maandag tot vrijdag) of Weekverblijf: 35% korting (7 nachten of meer). Niet geldig op promo's en arrangementen. Wacht niet langer en boek je volgende verblijf!
Home

Neos ledenpagina
Yes!

Welkom

Ontdek een wereld vol voordelen en aanbiedingen die we voor u, als gewaardeerd Neos-lid, hebben samengesteld.

Uw voordelen!

Neos korting: Als lid van Neos ontvangt u bij Ter Helme een korting van 10% op de overnachtingsprijs "m.u.v. promo's". Een geweldige kans om te genieten van een ontspannen verblijf.

Beaufort24: Profiteer als Neos-lid van het Beaufort24 arrangement met unieke kortingen. Ontdek de prachtige belevenissen die we speciaal voor u hebben samengesteld of u nu individueel reist of samen met uw Neos-club of Neos-bestuur.

Blijf op de hoogte van exclusieve promo's!
Houd deze pagina nauwlettend in de gaten, want hier onthullen we regelmatig nieuwe en opwindende promoties die beschikbaar zijn voor Neos-leden.
Schrijf u eenvoudig in voor onze nieuwsbrief onderaan deze pagina en ontvang regelmatig updates en laat de prachtige ontdekkingen beginnen!

TH 50 jaar w | Ter Helme
Onze
nieuwsbrief
Reuzehandig