Home

Ontdek duindomein
Ter Helme.

Duindomein Ter Helme, op de grens van Oostduinkerke en Nieuwpoort, is de geknipte plek om er even helemaal tussenuit te zijn. Onze grootste troef voor jou? De vrijheid om te kiezen. Tussen zien en doen. Sporten en rusten. Spelen en werken. Uitblazen en ontdekken.

Zin in vakantie?
Op naar zee!

Zoveel te doen en dat allemaal midden in de duinen, vlak bij de zee. Op een vakantiedomein dat jou in de watten legt. Gezellig en gemoedelijk. Maar ook professioneel. Zo hoef jij je nergens zorgen over te maken. Behalve dat zand tussen je tenen misschien …

Duindomein kinderen | Ter Helme

Lekker eten?
Smullen maar.

In Ter Helme mag de (broeks)riem eraf. Geniet van lekker eten en drinken in onze bar en restaurants. Van ochtendgloren tot zonsondergang.

À la carte restaurant koppel | Ter Helme

Lekker slapen,
op beide oren.

Ons duindomein garandeert je een prinsheerlijke nachtrust. In een accommodatie op maat van je wensen en gezelschap.

Slapen met de familie | Ter Helme

Vergaderen?
Da's teamwork.

Er gaat niks boven vergaderen aan zee. Want in een rustige en inspirerende omgeving komen de ideeën vanzelf aanwaaien. Op naar Ter Helme!

Sport en
ontspan!
Alles nabij het
strand.

Een vakantie met animatie en mogelijkheden bij de vleet? In Ter Helme trakteren we groepen, gezinnen en families op sport, spel en ontspanning.

Petanque | Ter Helme

Daguitstap?
Tips in de buurt.

Toerisme in Oostduinkerke en Nieuwpoort floreert. Er valt dan ook altijd iets te zien, doen en beleven. Je beste uitvalsbasis om de regio te ontdekken!

Niet gevonden wat je zocht?
We zijn er om je te helpen!
Onze
nieuwsbrief
Reuzehandig