Home Ontdek Ter Helme

Oostduinkerke
aan zee.
We hebben
onze ligging mee.

Duindomein Ter Helme ligt op de grens van Oostduinkerke en Nieuwpoort. Met de voeten in de Karthuizerduinen, op amper 700 meter van de zee. Een trekpleister voor jong en oud in alle seizoenen. Toch loop je hier niet over de koppen. Want nergens aan de Belgische kust is het strand breder dan in Oostduinkerke-Koksijde aan zee.

Duindomein familie | Ter Helme

Jouw duindomein
in vogelvlucht.

Een plek om te vertoeven met familie, vrienden of collega’s? Ons duindomein in Oostduinkerke aan zee heeft alles in huis om het jou naar je zin te maken. Je logeert in een kamer, studio of appartement. Je honger? Die stil je in een van onze restaurants of de bar. We hebben zelfs recepten tegen verveling …

Aperitief in het zand | Ter Helme

Duinen.
Een waardevol

stukje kust.

Wist je dat de Karthuizerduinen hun naam danken aan een strenge monnikenorde? In onze duinen – de uitlopers van Ter Yde – ben je vrij als een kwetterende zeemeeuw. Of de ruisende golven, de ritselende helmgrassen …

Gebouw duinen | Ter Helme

Ontdek onze
veelgestelde vragen.

 • Is er wifi in Ter Helme?

  Ja, hoor! Je profiteert van gratis draadloos internet op het hele domein.

 • Waar kan ik mijn wagen of fiets kwijt?

  Je kunt je wagen gratis kwijt op onze parking (volgens beschikbaarheid). Voor je stalen ros is er een gratis fietsenstalling.

 • Hoe reserveer ik mijn verblijf?

  Mail naar terhelme@terhelme.be, bel 058 23 45 02 of vul het online inschrijvingsformulier in.

  Ingeschreven? Dan ontvang je van ons een bevestiging en een voorlopige afrekening. Nadat je het voorschot hebt betaald, is je reservering definitief. Iets om naar uit te kijken!

Onze
nieuwsbrief
Reuzehandig