Geniet van korting bij Ter Helme! Boek nu via onze website en profiteer van geweldige kortingen: Weekendverblijf: 15% korting (2 nachten waarvan één een zaterdag) of Midweekverblijf: 10% korting (4 nachten van maandag tot vrijdag) of Weekverblijf: 35% korting (7 nachten of meer). Niet geldig op promo's en arrangementen. Wacht niet langer en boek je volgende verblijf!
Home Ontdek Ter Helme

Genoeg gerust?
Verken de buurt.

Ter Helme is uitstekend gelegen. Dé uitvalsbasis om de streek te verkennen – te voet, op twee of meer wielen. Je onderdompelen in de regio? Rep je naar musea, abdijen, natuurgebieden ... Van toerisme in Oostduinkerke, Nieuwpoort en Koksijde krijg je nooit genoeg.

Verken te voet of op twee wielen

Ter Helme is uitstekend gelegen. Dé uitvalsbasis om de streek te verkennen – te voet, op twee of meer wielen. Je onderdompelen in de regio? Rep je naar musea, abdijen, natuurgebieden ... Van toerisme in Oostduinkerke, Nieuwpoort en Koksijde krijg je nooit genoeg.

Garnaalvissers 4 | Ter Helme

Garnaalvissers te paard (Koksijde)

Een authentiek schouwspel dat je alleen in Koksijde kan beleven. Deze Oostduinkerkse traditie is trouwens erkend als Unesco-erfgoed.

Delvauxmuseum SOF 8073 | Ter Helme

Paul Delvaux-museum (Sint-Idesbald)

Dit museum bevat de grootste verzameling ter wereld van deze internationaal befaamde kunstenaar.

Hoge Res 498 A9566 | Ter Helme

Abdijmuseum Ten Duinen (Koksijde)

Verwonder je over unieke collectiestukken. Duik in de abdijgeschiedenis. En snuister rond in de museumshop.

Navigo 2 | Ter Helme

Nationaal Visserijmuseum

Deze museumcollectie verenigt erfgoed en kunst, ambacht en natuur van de Noordzee. Scheep in voor een bonte belevenis!

Veurne (15 km)

In Veurne ontdek je de authentieke Westhoek. Zet je tanden in broodbakken in het Bakkerijmuseum. Of dompel je onder in de wereld van ridders in Kasteel Beauvoorde.

Oostende (30km)

Op amper 30 kilometer lonkt ‘stad aan zee’ Oostende. Maak er een kunstwandeling, ga shoppen of bezoek de Mercator: een parel aan de kroon van deze badstad.

Brugge (50 km)

Op een halfuurtje ben je met de auto in het Venetië van het Noorden. Ga struinen langs de Reien of de Rozenhoedkaai. Ontdek architectuur en monumenten.

Ieper (60 km)

Een must: In Flanders Fields Museum dat je confronteert met de gevolgen van de oorlog. Verken zeker ook de Vestingroute en de groene gordel rond de stad.

Nog vragen? We zijn er om je te helpen!

 • Zijn er arrangementen met activiteiten en uitstappen?

  Tuurlijk! Voor de jaggers (60-plussers) stelden we een gevarieerd programma samen met wandelingen, cultuur, uitstappen en gastronomie. Oma’s en opa’s met kleinkinderen op verlof? Die genieten met volle teugen van onze volpensionpromo met kinderanimatie. Ook voor gezinnen, tortelduiven en groepen zijn er pakketten op maat.

  Kies jouw favoriete arrangement.

 • Hoe ver ligt Ter Helme van zee?

  Amper 800 meter stappen. Let wel: je wandelt naar zee via de straat, niet via de duinen.

 • Kan ik aan het onthaal terecht voor tickets voor De Lijn?

  Jammer genoeg niet. Je koopt ze aan de tramhalte Zonnebloem op 1,4 km.

Onze
nieuwsbrief
Reuzehandig